• Stage-X24

  Een jong, gedreven mediaproductiebedrijf dat bestaat uit talentvolle vormgevers, AV-specialisten en productie medewerkers.

 • ONS WERK

  MBO Talks - Talkshow van de opleiding Hospitality MBO College Airport Hoofddorp

   

  De stagiaires van STAGE-X24 mochten de techniek verzorgen van deze leuke talkshow. Mooi de samenwerking tussen deze twee opleidingen. Met een fantastische resultaat.

  Opleidingsfilmpje voor MBO college Hilversum

  Voor de koksopleiding mag Stage-X24 een jaar lang social media content maken. Voor één van de video's keken ze mee met een demo van docent Huib Kabel. Daarna vertelt hij waarom hij het lesgeven zo leuk en uitdagend vind.

  Docu-filmpjes 'Vrijheid in herdenken' voor Scouting Nederland

  Voor Scouting Nederland hebben we 6 documentaire filmpjes gemaakt voor de herdenking op 4 mei. Stuk voor stuk indrukwekkende verhalen over toen en nu. Eén van die verhalen ging over Corrie ten Boom een verzetsstrijdster uit Haarlem.

 • OVER ONS

  STAGE-X24

  Wij zijn een jong, gedreven mediaproductiebedrijf dat bestaat uit talentvolle vormgevers, AV-specialisten en productie medewerkers. Met een frisse blik maken wij “out of the box” videoproducties en “3D” designs voor verschillende bedrijven zoals; omroepen, sportorganisaties, onderwijs en commerciële organisaties. Daarbij maken wij gebruik van de nieuwste technologie en werken we samen met partner-organisaties vanuit de productiewereld.

  ONS TEAM

  Het team van Stage-X24 bestaat uit een groep gepassioneerde AV, MD en productie studenten. Die met veel plezier, doorzettingsvermogen en ambitie samenwerken aan verschillende mediaproducties en design ontwerpen. Daarbij worden zij ondersteund door professionals uit het werkveld.

  ONS DOEL

  Binnen Stage-X24 zijn we gericht op het ontwikkelen van media talent voor de toekomst en het maken van de meest gave producties en designs. Een plek waar studenten zich zowel inhoudelijk als op persoonlijk kunnen ontwikkelen en waar partner organisaties graag hun kennis komen delen.

  Kortom een plek waar talent tot bloei komt!

  VOOR KLANTEN

  Bij ons kan je terecht voor opdrachten op het gebied van Audiovisuele producties en Media design. We starten altijd met het helder krijgen van de wens van de klant. Zodat we vanuit daar aan de slag kunnen met het genereren van gave, passende ideeën. Daarbij zoeken we altijd naar producties/designs die ons uitdagen, waar we van kunnen leren en voldoet aan de het beoogde resultaat.
   

  Wil je weten of wij iets voor je kunnen betekenen neem dan contact met ons op.

 • EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

 • CONTACT

  Interesse? Stuur ons een mailtje!

  Het Muziekpaviljoen (gebouw 1)
  Frits Spitsstaat 3
  1217 WC Hilversum
  Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00
  Alle berichten
  ×