• Wie zijn wij?

  Maak kennis met ons team van audiovisueel vormgevers, mediavormgevers en eventproductie.

  Stagiaires die je voor gingen

  Audiovisueel vormgever

  Gijs Heyda

  Mijn naam is Gijs Heyda, ik ben 17 jaar oud en ik studeer AV-Specialist op MBO College Hilversum.

   

  Ik vond het altijd al leuk om iets met filmen en editen te doen, nu ik daar een goede opleiding bij heb gevonden vind ik het er alleen maar leuker op worden. Ik heb voor deze stage gekozen omdat Stage X24 je de optie geeft om alles te doen wat je wilt leren. Ik zou graag nog wat meer over camerawerk willen leren en dat kan hier!

  Audiovisueel vormgever

  Jonne van Garderen

  Mijn naam is Jonne van Garderen, ik ben 18 jaar oud en volg de opleiding AV specialist aan het ROC van Amsterdam in Hilversum.

   

  Ik loop dit jaar stage bij Stage X24, omdat ik hier de ruimte krijg om van alles wat mee te krijgen. Daarbij is er ook ruimte om aan mijn eigen onderneming te werken en dat krijg je niet overal. Ik hoop mij hier goed te kunnen ontwikkelen en veel te leren in de komende maanden.

  Audiovisueel vormgever

  Tijs van Es

  Mijn naam is Tijs van Es, ik ben 17 jaar oud en volg de opleiding AV-specialist op het ROC van Amsterdam in Hilversum.

   

  Ik ben een hele enthousiaste jongen en ik vind het super leuk om met camera's en videowerk bezig te zijn.
  Ik kan goed samenwerken met mensen. Het leek mij daarom leuk om bij Stage X24 stage te lopen, omdat er veel stagiaires zijn en je kunt hier heel veel ervaring opdoen!

  Audiovisueel/mediavormgever

  Samantha Lublink

  Ik ben Samantha Lublink en ik ben 17 jaar oud. Ik zit in mijn tweede jaar van de opleiding Mediavormgever.

  Deze opleiding volg ik op het ROCvA in Hilversum. Ik loop stage bij het bedrijf Stage-X24 om veel ervaring op te doen.

  Toen ik klein was vond ik het al leuk om filmpjes en foto’s te bewerken en het lijkt mij daarom leuk om nieuwe dingen te leren en beter te worden in het editen.

  Audiovisueel vormgever

  Merijn Leenheer

  Mijn naam is Merijn Leenheer, Ik ben 19 jaar oud en ik volg de opleiding AV-Specialist aan het Creative College in Utrecht. Op dit moment loop ik stage bij Stage-X24 om nog veel meer te leren over camerawerk en editen.

  Sinds mijn 11/12e had ik al interesse in het maken van filmpjes. Ik was toen al druk bezig met het maken van freerunning compilaties, korte sketches of andere gekke filmpjes. Ik ben nu nog steeds net zo gek op filmpjes maken en wil later graag een eigen AV bedrijf beginnen.

   

  Audiovisueel vormgever

  Julia van Etten

  Mijn naam is Julia van Etten, Ik ben 18 jaar oud en ik studeer de opleiding AV-Specialist op het ROC van Amsterdam in Hilversum.

   

  Ik loop stage bij Stage X-24 en ik vind het een erg leuk bedrijf. Ik hoop hier veel te leren en mijn creativiteit te ontwikkelen.

  Audiovisueel vormgever

  Ilco van Maurik

  Ik ben Ilco van Maurik, 17 jaar oud en ik volg de opleiding AV-specialist op het ROC Hilversum.


  Ik vind het vanaf mijn jeugd al leuk om met de camera in m’n hand video’s en foto’s te maken. Ik zou graag hierin mijn kennis uitbreiden en meer specifiek erachter komen wat ik later wil doen.

  Audiovisueel vormgever

  Floor Loos

  Mijn naam is Floor Loos, ik ben 18 jaar oud en ik studeer AV-Specialist aan het ROCvA in Hilversum. Ik loop stage bij stage-X24 om mezelf breed te kunnen ontwikkelen. Ik zit hier precies op mijn plek, doordat je hier alles meekrijgt.

   

  Ik ben altijd creatief bezig met dingen in elkaar knutselen en te editen. Ik heb een lange tijd eerst muziek video’s gemaakt. Op mijn 14de heb ik een camera gekocht en daarmee aan de gang gegaan. Ik vind het interessant om mijn creatieve ideeën te combineren met een foto of een video. Ik zou graag nog meer willen leren om beter en sneller te kunnen editen, wat meer meters te maken met filmen en ik zou graag met After Effects aan de slag willen.

  Audiovisueel vormgever

  Martijn Dekker

  Ik ben Martijn Dekker en ben 18 jaar oud. ik zit momenteel in mijn tweede jaar van mijn opleiding Audio visuele specialist. Deze opleiding volg ik op het ROCvA Hilversum. Ik loop stage bij Stage-X24. Hier heb ik de vrijheid om erachter te komen waar ik goed in ben en wat ik leuk vindt.

   

  Ik ben een uitwisselingsstudent in Amerika geweest, hier ben ik achter mijn passie voor camerawerk gekomen. Toen besloot ik om in Nederland dit vak te gaan vervolgen.

  Audiovisueel vormgever

  Lisa Aalders

  Mijn naam is Lisa Aalders en ik ben 20 jaar oud.
  Ik volg de opleiding AV-specialist op het ROCvA in Hilversum en ik zit nu in mijn tweede jaar.


  Deze periode loop ik stage bij Stage-X24.

  Hiervoor deed ik een laboratorium opleiding, maar dat was helemaal niks voor mij.
  Vroeger was ik al erg geïnteresseerd in het filmen en fotograferen. Vandaar dat ik ook voor deze opleiding heb gekozen.

  Ik zou tijdens deze stage bij Stage-X24 graag mijn creativiteit verder ontwikkelen
  en veel ervaring op doen.

  Productie

  Productie

  Camy van der Laan

  Mijn naam is Camy van der Laan. Ik ben 19 jaar oud.

  Ik volg de opleiding Televisie producer aan het ROCvA in Hilversum.

  Ik ben werkzaam als stagiaire bij de productie van StageX-24.

   

  Ik vind het leuk om bezig te zijn met productie en te zorgen voor een mooi eindresultaat.

  Ik ben erg leergierig en vind het leuk om met andere samen te werken.

  Productie

  José Schrier

  Mijn naam is José Schrier en ik ben 24 jaar oud.

  Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd als Media en eventproducer aan het ROC van Amsterdam in Hilversum.

   

  Vorig jaar mocht ik stage lopen bij Stage-X24 en dit jaar mag ik de nieuwe stagiaires begeleiden en onderdeel blijven bij het productie team. Binnen Stage-X24 ben ik verantwoordelijk voor alles rondom de productie.

  Mooie opdrachten binnen halen en elkaar motiveren daar ga ik deze periode voor.

  Audiovisueel vormgever

  Niels Dokter

  Mijn naam is Niels Dokter, 19 jaar oud en ik studeer Media Broadcast Operations aan het MBO College Hilversum. Ik loop stage bij stage-X24 om meer camera ervaring op te doen.

   

  Op jonge leeftijd vond ik het al leuk om bezig te zijn met filmpjes maken dus voor mij was het geen moeilijke keuze om deze opleiding te volgen. Ik heb deze stage gekozen, omdat ik heel graag zelf achter de camera wil staan en dat is mogelijk bij dit bedrijf. Ik vind het ook leuk om met allemaal verschillende projecten bezig te zijn en niet dat elke week hetzelfde is.

  Audiovisueel vormgever

  Anne Streefland

  Mijn naam is Anne Streefland en volg de opleiding Broadcast Operations aan het MBO College Hilversum. Op dit moment loop ik stage bij Stage-X24 waar ik als AV-er zoveel mogelijk wil leren op het gebied van film.

   

  Ik ben er in de loop van de jaren achter gekomen dat ik een neusje heb voor alles wat te maken heeft met film. Ik ben zelf meer gefocust op het werken op een set. In welke specialisatie is nog de vraag maar ik weet dat deze vraag beantwoord is zodra ik hier klaar ben.

  Audiovisueel vormgever

  Rely Koeks

  Mijn naam is Rely Koeks en ik ben 20 jaar oud.

  Ik doe de opleiding Broadcast Operations niveau 4 op het ROC in Hilversum.

  Ik vind editen het leukste wat er bestaat. Ik doe het als sinds mijn 15de. Ik begon met editen op mijn mobiel, maar tegenwoordig ben ik gecertificeerd in Adobe Premiere Pro.

  Later wil ik mijn naam zien naast het woord editor in de aftiteling van een film of tv-show.

  Ik loop nu stage bij Stage-X24 om nog meer te leren over editen en een volop professional te worden.

  Audiovisueel vormgever

  Jorrit Vermeulen

  Ik ben Jorrit en ik ben 19 jaar oud. Ik volg de opleiding AV-specialist in Hilversum.

  Op het moment loop ik stage bij Stage-X24 als AV-er en probeer ik de mooiste producten neer te zetten.

   

  Het maken van de content vind ik het leukste wat er is, ik kan mijn eigen creatieve visie los laten gaan.

  Verder hoop ik veel te leren bij Stage-X24.

  In mijn vrije tijd ben ik altijd bezig met sporten of content maken.

  In de toekomst zou ik dit graag willen combineren en hier mijn werk van maken.

  Audiovisueel vormgever

  Joram van der Brink

  Ik ben Joram en ik ben 18 jaar oud. Ik volg de opleiding broadcast operations op het ROC in Hilversum. Ik zit nu in mijn laatste jaar en loop mijn stage bij Stage-X24. Zelf vind ik monteren het leukste om te doen en kan ik hier uren in doorgaan. Later wil ik zelf music video’s monteren en/of regisseren. En om dit doel te behalen neem ik alle ervaring die ik krijg mee in de toekomst.

  Media designer

  Isaac Makker

  Mijn naam is Isaac Makker en ik ben 20 jaar oud.

  Op dit moment volg ik de opleiding MediaDesign op het ROCvA in Hilversum.

   

  Ik loop nu stage bij Stage-X24 waar ik als mediavormgever aan de slag ga. Ik wil na mijn opleiding graag de VFX industrie in, waar de extra kennis die ik nu op doe over 3D goed van pas zal komen.

  Media designer

  Ichiro Misumi

  Hoi, Ik ben Ichiro en ben 18 jaar oud. Ik zit nu in mijn laatste jaar van mijn opleiding Media design en loop nu stage bij Stage-X24.

   

  In mijn vrije tijd game ik graag en speel ik vooral Siege and Tarkov. Mijn favoriete game is toch echt Beat Saber. Ook vind ik het leuk om in 3D rond te spelen.

  Tijdens mijn stage bij Stage-X24 hoop ik veel over 3D te gaan leren. Mijn droom baan is ook om een VFX artist te worden bij een grote studie zoals ILM of Rodeo FX.

  Media designer

  Noël Pool

  Hi! Ik ben Noël, MediaDesign-stagiair bij Stage-X24 en derdejaarsstudent aan het MBO College Hilversum - ROC van Amsterdam.

   

  Ik ben een groot fan van computeranimatie en wil dit fantastisch brede vakgebied ook verkennen op conceptueel vlak. Daarnaast geloof ik graag in de kracht van een sterk team waarin iedereen elkaar pusht om veel te leren.

  Productie

  Mirte Michels

  Ik ben Mirte Michels en ben 16 jaar oud. Ik studeer Media en Evenementen aan het MBO College Hilversum. Mijn droom is om te werken aan mooie tv/video producties. Daarom ben ik dan ook heel blij met mijn productiestage bij Stage-X24.

   

  Als kind was ik altijd al erg nieuwsgierig hoe films en reclames werden gemaakt, deze nieuwsgierigheid heeft ervoor gezorgd dat ik nu studeer in deze richting en werk in de mediawereld. Het samenwerken aan gave producties, motiveert mij elke dag.

  Mediavormgever

  Yu’an Lücht

  Hallo mijn naam is Yu'an en ik ben 18 jaar oud. Ik studeer Media Design op het MBO College Hilversum. Ik heb deze opleiding gekozen omdat ik altijd creatief ben geweest en ik hier graag iets mee wilde doen. Na deze opleiding wil ik doorstromen naar het hbo en uiteindelijk naar de universiteit. Mijn droom is om een Manga artist, animator of game artist te worden. Of misschien vind je mij wel terug voor de klas als docent Beeldende Kunst en Vormgeving.

  Mediavormgever

  Winston Renssen

  Ik ben Winston Renssen en ben 18 jaar oud. Ik volg de opleiding Media Design aan het MBO College Hilversum. In mijn vrije uren ben ik veel aan het oefenen met Skateboarden, meer kennis in Adobe programma’s krijgen, Kalimba leren spelen maar ook ben ik veel met vrienden. Nu ik stage loop bij Stage-X24 heb ik de
  mogelijkheid om mijn kennis op vormgevingsgebied te vergroten.

  Mediavormgever

  Sienna Hollander

  Ik ben Sienna Hollander, 20 jaar oud en studeer media vormgeving aan het MBO College Hilversum. In een paar jaar zie ik mijzelf als een professionele media vormgever die Logo’s ontwerpt, foto’s maakt en zelf bewerkt. Daarom ben ik blij met mijn media vormgeving stage bij Stage-X24.

  Ik woonde al heel mijn leven op een klein eilandje dat Curaçao heet. Op Curaçao is er geen media vormgeving opleidingen. Op mijn achttiende besloot ik om naar Nederland te verhuizen. Het was best moeilijk om mijn familie achter te laten, maar ik zette door om mijn droom achterna te gaan.

  Mediavormgever

  Max van Leeuwen

  Ik ben Max van Leeuwen en ben 17 jaar oud. Ik studeer MediaDesign aan het MBO College Hilversum. Mijn droom is om ooit bij een groot bedrijf mijn kennis in Adobe programma's en vormgeving in te mogen zetten en bij te dragen aan mooie ontwerpen.

  Ik ben altijd al creatief bezig geweest in het grafisch vormgeven. Wat gaaf is van het werken bij Stage-X24 is dat alle tools die ik nodig heb voor mijn neus heb liggen.
  Door mijn stage bij Stage X-24 krijg ik een inkijkje in mijn toekomste werkveld en werk ik samen met mensen die ervaring hebben in mijn vak.

  Mediavormgever

  Cas Alderhout

  Hallo, mijn naam is Cas en ik ben 18 jaar oud. Op dit moment volg ik de opleiding MediaDesign aan het MBO College Hilversum. Tijdens mijn opleiding ben ik er achter gekomen dat ik het heel erg leuk vind om in de software Adobe Illustrator en Cinema 4D te werken.

   

  Mijn droom is om later aan veel mooie projecten mee te werken. Daarom ben ik ook erg blij met mijn stageplek bij Stage-X24. Wat mij heeft geïnspireerd om een media opleiding te beginnen? het zien van mooie designs en vormgeving van anderen.

   

  Audiovisueel vormgever

  Dylan Wildeman

  Ik ben Dylan Wildeman en ik ben 17 jaar oud. Ik studeer AV-techniek aan het MBO College Hilversum. Ik hoop later “een naam” te worden in de mediawereld en aan veel mooie producties te mogen werken. Wat ik leuk vind aan het stage lopen bij Stage-X24 is dat ik met alle facetten van het vak in aanraking kom en daardoor onzettend veel kan leren.

  Mijn passie voor de mediawereld is op een jonge leeftijd begonnen. Nadat ik voor het eerst naar de open dag van het mediapark ben gegaan wist ik het zeker: ’hier wil ik werken!’. Wat ik hoop te leren bij Stage-X24 is zoveel mogelijke verschillende skills die ik later kan toepassen bij grote producties.

  Audiovisueel vormgever

  Jari Bos

  Ik ben Jari Bos en ik ben 17 jaar oud. Ik doe de opleiding Broadcast Operations aan het MBO College Hilversum. Mijn droom is om mee te werken aan video/filmproducties en mooie producten op te leveren.

  Ik heb video-editing altijd al erg interessant gevonden. Het is allemaal begonnen toen ik mijn eerste telefoon kreeg en me maar een beetje liep te vervelen. Ik maakte toen een paar video’s en kwam er al snel achter dat ik deze kon bewerken. Hier is mijn passie voor video-editing begonnen.

  Audiovisueel vormgever

  Maxime Müller

  Mijn naam is Maxime Müller en volg de opleiding Broadcast Operations aan het MBO College Hilversum. Op dit moment loop ik stage bij Stage-X24 waar ik als AV-er zoveel mogelijk wil leren van het vak.

   

  Wat ik mee breng? Creativiteit, vrolijkheid en oog voor detail. Ik werk graag aan verschillende projecten en wil breed inzetbaar zijn in mijn vakgebied. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent!

  Audiovisueel vormgever

  Olaf Lieverst

  Mijn naam is Olaf Lieverst en ik ben 18 jaar oud. Ik studeer Media Broadcast Operations aan het MBO College Hilversum.

   

  Later zou ik graag cameraman willen worden en meewerken aan heel veel leuke tv programma’s. In mijn vrije vind ik het leuk om mooie shots te maken en om te fotograferen.

  Vroeger ging ik al wel eens met de basisschool naar kindertelevisie programma’s en daar volgde ik eigenlijk de hele show niet, omdat ik alleen maar zat te kijken naar wat er achter de schermen gebeurde. Dus daar is mijn interesse in camera’s al snel begonnen. Ik loop nu mijn stage bij Stage-X24 en ik vind het ontzettend leuk om onderdeel te zijn van dit bedrijf!

  Alle berichten
  ×